blogname

112
nijmegennieuws.nl

De nieuwsgroep
voor Nederland!
Vrouw ernstig gewond na ongeval Graafseweg (update)


In de nacht van zaterdag op zondag 22 januari heeft even na 3:30 een ernstige aanrijding plaatsgevonden op de Graafseweg. Een fietsster werd ter hoogte van de Verbindingsweg aangereden.

De 31-jarige vrouw stak bij de Verbindingsweg de Graafseweg over en werd geschept door een taxi. Iets verderop kwamen de auto en fietsster tot stilstand.

Gealarmeerde agenten zijn bij aankomst direct begonnen met het reanimeren van de fietsster. Meerdere ambulances kwamen ter plaatse. Ook de traumahelikopter werd gealarmeerd. De helikopter is in het Goffertpark geland.

De vrouw is in kritieke toestand per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De bestuurder van de auto is door de politie aangehouden. De afdeling Verkeers Ongevallen Analyse van de politie deed ter plaatse onderzoek naar het ongeval. De Graafseweg was hiervoor vanaf de Wolfskuilseweg en Dennenstraat tot negen uur afgezet. Een berger heeft de auto weggesleept en de fiets meegenomen.

Bron: Lars Schwachöfer / Nieuws uit Nijmegen

Update:
De vrouw die aangereden is door de taxi die is zondagmiddag in het ziekenhuis overleden. Wij wensen alle nabestaanden heel veel sterkte toe met dit grote verlies.

Lokaal nieuws


Landelijk Nieuws