blogname

112
nijmegennieuws.nl

De nieuwsgroep
voor Nederland!
Hennepkwekerij in de Meijhorst


Dinsdagochtend 12 september heeft het hennepteam van de politie Nijmegen Zuid een instap gedaan in een maissonette woning in de Meijhorst. Hier werd een een inwerking zijnde hennepkwekerij aangetroffen.

Door de kwaliteit van het hang en sluitwerk duurde het enige tijd voor de politie de woning kon betreden. In de woning bevond zich een kwekerij met 80 planten. De stroom werd illegaal afgetapt en de politie spreekt van een brandgevaarlijke situatie.

Bij verder onderzoek in de kelderbox van de bewoner werd er ook nog een gestolen scooter aangetroffen en hennepgerelateerde artikelen. De stroom is afgesloten en de planten en benodigdheden in beslag genomen, deze zullen vernietigd worden. De bewoner was niet thuis op het moment van de inval en zal zich later moeten verantwoorden. De woning wordt gehuurd van verhuurder Talis en ook zij zijn op de hoogte gebracht en zullen maatregelen nemen.

Lokaal nieuws


Landelijk Nieuws