blogname

112
nijmegennieuws.nl

De nieuwsgroep
voor Nederland!
Plafond komt naar beneden bij pand aan plein 1944 (update)


Maandagmiddag 18 september zijn de hulpdiensten om 13:42 gealarmeerd vanwege het doorzakken van het plafond bij een pand aan plein 1944 en vanwege knallen die gehoord zouden zijn.

De espressobar Doppio op het plein is ontruimd, het plafond kwam daar een een stuk naar beneden. Niemand is gewond geraakt. De brandweer is de appartementen boven de horecazaak aan het bekijken en controleren laat de woordvoerder van de brandweer weten. Er wordt gekeken of er nog mensen binnen zijn.

Update:
Het plafond is gestut ter hoogte van de airco laat de brandweer weten. De eigenaar en de gemeente gaan kijken of er verder onderzoek nodig is. De bewoners boven Doppio lopen geen gevaar. Er zijn geen problemen met de draagconstructie en hierdoor ook dus geen instortingsgevaar.


Lokaal nieuws


Landelijk Nieuws