blogname

112
nijmegennieuws.nl

De nieuwsgroep
voor Nederland!

Auto raakt van de weg en botst tegen Rabobank


In de nacht van woensdag 22 november op donderdag 23 november even na een uur heeft er een ongeval plaatsgevonden op het Keizer Karelplein. Een auto raakte van de weg en botste tegen het pand van de Rabobank.

De bestuurder verloor de controle over zijn auto bij het verlaten van het Keizer Karelplein. De auto reed in de Bisschop Hamerstraat een verkeersbord omver en kwam tot stilstand tegen een gebouw. De vier inzittenden kwamen met de schrik vrij. Ambulancepersoneel controleerde hen, niemand raakte gewond.

De bestuurder van de auto is door de politie naar het politiebureau vervoerd. Daar zal hij een ademanalyse en drugstest moeten doen. De auto raakte ernstig beschadigd bij de botsing. De brandweer controleerde de auto, daarna sleepte een berger de auto weg. Medewerkers van de gemeente hebben een deel van de stoep rondom de beschadigde muur afgezet met hekken.

Lokaal nieuws


Landelijk Nieuws