blogname

112
nijmegennieuws.nl

De nieuwsgroep
voor Nederland!

Studentencomplex deels ontruimd na brand


Nijmegen - Woensdagavond zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een brand in een appartementencomplex van de SSHN aan de Professor Bromstraat. Een deel van het complex werd ontruimd.

Dr brand woedde op de tweede verdieping. Studenten zagen hier rook onder een kamerdeur uitkomen en alarmeerde de brandweer. Tientallen studenten verlieten het pand met hun belangrijke spullen. Tevens was er een bewoner die zijn fret Percy mee naar buiten had genomen, welke veel aandacht kreeg.

De brandweer had het vuur snel onder controle en kon daarna ventileren. Rond 20:30 konden de bewoners van 19 kamers weer terug. De bewoner waar het vuur had gewoed was niet aanwezig, met hem is contact opgenomen. Zijn kamer is onbewoonbaar. Mogelijk is een telefoonoplader de oorzaak van de brand geweest. Er zijn geen gewonden gevallen.

Lokaal nieuws


Landelijk Nieuws