blogname

112
nijmegennieuws.nl

De nieuwsgroep
voor Nederland!
Vrouw ernstig gewond bij eenzijdig ongeval op de Wijchenseweg


Nijmegen - Maandagmiddag zijn de hulpdiensten om 16:45 gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de Wijchenseweg ter hoogte van Monte Carlo. Hulpdiensten rukte massaal uit waaronder de traumahelikopter, brandweer,ambulance en de politie.

Een vrouw had de macht over het stuur verloren en klapte tegen een reclamebord. Vervolgens belande ze met haar auto tegen een boom tot stilstand. De vrouw is hierbij gewond geraakt en met spoed per ambulance overgebracht naar het Radboud ziekenhuis. Brandweer heeft een boom gezaagd en opgeruimd. De politie regelt het verkeer.

Ten tijde van dit ongeval gebeurde er tientallen meters terug nog een aanrijding. Dit gebeurde ter hoogte van de Leenbakker. Hier betroffen het drie voertuigen die erbij betrokken waren, maar niemand raakte gewond.

De sleepdienst heeft meerdere voertuigen afgesleept.

Lokaal nieuws


Landelijk Nieuws