Gaslek bij flatwoning in de Meijhorst

2018-03-09 21:05:46

Foto: 112Nieuwsgroep

2018-03-09 21:05:46

Foto: 112Nieuwsgroep

2018-03-09 21:05:46

Foto: 112Nieuwsgroep

2018-03-09 21:05:46

Foto: 112Nieuwsgroep

2018-03-09 21:05:46

Foto: 112Nieuwsgroep

Nijmegen – Vrijdagavond is de brandweer om 18:17 gealarmeerd voor een gasmeting aan de 31e straat van de Meijhorst. Bewoners van een flatwoning op de eerste etage hadden gas geroken uit de meterkast.

De brandweer had een klein percentage gas gemeten. Net beheerder Liander is gealarmeerd om de lekkage te repareren.

Lokaal nieuws

Accu van elektrische fiets explodeert tijdens het fietsen

NIJMEGEN - Een fietser is zich woensdagochtend flink geschrokken toen de accu van zijn elektrische fiets explodeerde. De man fietste rond 07:45 uur over de Weijbroekweg in Nijmegen toen plots de accu van zijn elektrische fiets explodeerde. Een getuige wist de brand te blussen. De brandweer werd opgeroepen om te controleren of de brand uit was. De fietser raakte niet gewond. De fiets zelf liep flinke schade op.

Lees verder...
Conifeer in brand aan de Broekstraat

Nijmegen - De brandweer is zondagmiddag om 15:50 gealarmeerd voor een buitenbrand aan de Broekstraat. Toen de brandweer ter plaatse kwam was het vuur al geblust door de bewoner. Tijdens het wegbranden van onkruid is een vlam de conifeer ingeslagen, waardoor de brand is ontstaan. De bewoner handelde direct en startte met bluswerkzaamheden waardoor erger is voorkomen. De brandweer heeft een nacontrole uitgevoerd en na geblust.

Lees verder...
Auto gaat in vlammen op in Malden

Malden - Zaterdagochtend is op de Jan J. Ludenlaan een personenauto uitgebrand. Toen de brandweer ter plaatse kwam stond de auto in lichterlaaie. De brandweer heeft de brand geblust. Een inzittende is gecontroleerd door ambulancepersoneel, maar raakte slechts lichtgewond en hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Waardoor de brand is ontstaan is niet bekend. een berger heeft het voertuig afgevoerd.

Lees verder...
File door ongeluk op A73

Nijmegen - Door een ongeluk op de A73 naar Nijmegen is er een flinke file ontstaan. Tussen knooppunt Rijkevoort en Nijmegen Dukenburg stond rond 13:00 nog een file van ongeveer 7km meldde de ANWB. De rechterrijstrook was tijdelijk afgesloten en omrijden was niet mogelijk omdat op de A67 ook een file staat. De vertraging duurt ruim 20 minuten. Wat er exact is gebeurd, is nog niet bekend.

Lees verder...
Wolkbreuk zet straten Breedeweg in Groesbeek onder water

Groesbeek - Op donderdag 9 augustus halverwege de middag heeft een wolkbreuk flink huisgehouden in Groesbeek. Daarbij kwamen een aantal straten onder water te staan, en lagen putdeksels los. Vooral in de Breedeweg was het raak. Daar liepen onder anderen de Wilgstraat, Lijsterbesstraat, Breedeweg en de Pastoor hoekstraat onder water. De brandweer en de gemeente hebben op een aantal wegen de putdeksels terug gelegd. Bewoners van de bosstraat hebben voor hun oprit maatregelen genomen voor het verwachte noodweer. Er word voor vandaag nog meer regen voorspeld. Het KNMI heeft de waarschuwing voor onweer opgeschoven naar 18:00 vanavond. In de avond komen zware windstoten van 75-90 km/u voor. Hiervoor is Code Geel van kracht.

Lees verder...
Bekijk al het
lokale nieuws
Tips banner

Landelijk nieuws

Accu van elektrische fiets explodeert tijdens het fietsen

NIJMEGEN - Een fietser is zich woensdagochtend flink geschrokken toen de accu van zijn elektrische fiets explodeerde. De man fietste rond 07:45 uur over de Weijbroekweg in Nijmegen toen plots de accu van zijn elektrische fiets explodeerde. Een getuige wist de brand te blussen. De brandweer werd opgeroepen om te controleren of de brand uit was. De fietser raakte niet gewond. De fiets zelf liep flinke schade op.

Lees verder...
Jongen rijdt zonder rijbewijs en veroorzaakt ongeval

Een jonge jongen reed vanavond met vrienden op de scooter toen hij werd afgeleid en op een auto botste. Het ongeval vond iets voor half 10 plaats op de Asselsestraat in Apeldoorn. Volgens de bestuurster van de auto, kwam de jongen op de verkeerde helft van de rijbaan en botste tegen de auto. De jongen kwam samen met zijn bij rijdster ten val. De jongen kwam met de schrik vrij maar het meisje achterop, raakte gewond aan haar been en is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De auto liep door de aanrijding een lekke band op, een bergingsbedrijf heeft de auto afgesleept. Toen de politie de gegevens van de jongen controleerde bleek hij niet in het bezit van een rijbewijs, ook bleek bij een blaastest dat de jongen alcohol had genuttigd. De jongen heeft in ieder geval een probleem. De jongen krijgt in ieder geval een bekeuring voor het rijden zonder rijbewijs. Foto: Luciano de Graaf

Lees verder...
Veel schade na aanrijding tussen vrachtwagen en personenauto op A20 bij Maasland

Op dinsdagmiddag 14 augustus heeft er op de A20 ter hoogte van Maassluis en Maasland een ongeval tussen een vrachtwagen en personenauto plaatsgevonden. Door de aanrijding liep een en Mitsubishi veel schade aan de achterzijde op. Ook lag er veel glas en plastic van de auto en vrachtwagen op de rijbaan. De rechterrijstrook richting Rotterdam was tot hectometerpaal 17.6 afgesloten. Het ongeval gebeurde tussen hectometerpaal 17.2 en 17.4 rechts. Voor zover bekend zijn er geen gewonden gevallen.

Lees verder...
Autobrandje op parkeerplaats in Apeldoorn

De brandweer is dinsdagmiddag rond kwart voor twee gealarmeerd voor een auto brand aan de Dubbelbeek in Apeldoorn Zuid. Ter plaatse troffen de brandweerlieden een 'rokende'auto aan. Door snel optreden van de brandweer is de schade beperkt gebleven tot aan de motorkap. De eigenaar van de auto wordt door de politie op te hoogte gebracht. De auto zou vermoedelijk door de hitte in brand zijn gevlogen. De brandende delen zijn door de brandweer verwijdert en afgeblust. Foto: Luciano de Graaf

Lees verder...
Forse schade na aanrijding op de Zutphensestraat

Een enorme ravage als gevolg van een aanrijding op de Zutphensestraat in Apeldoorn. Dinsdagochtend ging het ter hoogte van de oprit van de snelweg A1 mis, meerdere voertuigen kwamen daar met elkaar in botsing. Door de aanrijding werd de weg tijdelijk afgesloten voor verkeer. Onbekend is of er gewonden zijn gevallen. Een berger heeft de voertuigen afgesleept. Wat de oorzaak is van de aanrijding is niet bekend. Foto: Luciano de Graaf

Lees verder...
Bekijk al het
landelijke nieuws