blogname

112
nijmegennieuws.nl

De nieuwsgroep
voor Nederland!
Vluchtende scooterrijder gooit met helm naar politievoertuig


Nijmegen - In de nacht van zaterdag op zondag zagen agenten een scooterrijder die het rood licht geneerde op de kruising OC Huismanstraat met de Neerbosscheweg. Toen de bestuurder een stopteken kreeg ging hij er vandoor.

De politie zette de achtervolging in op de scooterrijder. Tijdens de achtervolging maakte de verdachte meerdere verkeersovertredingen en gooide hij zelfs zijn helm naar het politie voertuig. Na enige tijd kon de scooterrijder aangehouden worden. De bestuurder reed zonder geldig rijbewijs en kan een aantal processen-verbaal tegemoet zien. De scooter is in beslag genomen en de Officier van Justitie zal bepalen of de scooter vernietigd wordt.

Na al deze overtredingen bleek dat de verdachte ook nog meerdere boetes open had staan. Hij kan een flinke som aan bekeuringen tegemoet zien.

Lokaal nieuws


Landelijk Nieuws