blogname

112
nijmegennieuws.nl

De nieuwsgroep
voor Nederland!
Groot ongeval op de A73; snelweg afgesloten


Heumen/Malden - De hulpdiensten zijn dinsdagavond rond 21:00 massaal gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de A73 ter hoogte van oprit 3 bij Malden. Het betreft een groot ongeval, waarbij acht personenauto's bij zijn betrokken.

Er zijn meerdere gewonden. Meerdere ambulances zijn gealarmeerd. Over het aantal gewonden is op dit moment niets bekend. Het ongeval zou gebeurd zijn nadat er tussen twee personenauto's een aanrijding was ontstaan, de overige automobilisten hadden dit te laat in de gaten en botste vervolgens achterop laat een betrokkenen van het ongeval weten.

De A73 is tussen Malden en Nijmegen-Dukenburg afgesloten. De VID verwacht dat de afsluiting tot 1:00 vannacht zal duren.

Lokaal nieuws


Landelijk Nieuws