blogname

112
nijmegennieuws.nl

De nieuwsgroep
voor Nederland!
Gezamenlijke actie politie en handhaving in Neerbosch-Oost


Nijmegen - Vandaag heeft de politie samen met de handhaving een gezamenlijke actie gehouden in Nijmegen West. Er zijn een aantal overlastmeldingen opgepakt, die door de burgers van Neerbosch-Oost waren aangedragen.

Resultaat:

- 5 bekeuringen voor het stilstaan/parkeren langs een gele doorgetrokken streep.

- buurtonderzoek, naar aanleiding van te vroeg aanbieden van afvalzakken aan de straat.

- afspraken gemaakt over fietsers/bromfietsers/snorfietsers die gebruik maken van het voetgangersgebied, in en bij het winkelcentrum De Notenhout.

- afspraken gemaakt over zwerfvuil en hondenpoep bij de visvijver in Neerbosch-Oost. Een grote groep buurtbewoners helpen dagelijks mee om de omgeving van de visvijver schoon te maken, en schoon te houden (daar zijn de politie en handhaving hun zeer dankbaar voor). Van verschillende bewoners zijn er klachten ontvangen over etensresten die in de vijver worden gegooid(zoals brood) en hondenbezitters die de hond uitlaten bij de vijver maar de hondenpoep niet opruimen.

Lokaal nieuws


Landelijk Nieuws