blogname

112
nijmegennieuws.nl

De nieuwsgroep
voor Nederland!
Politieagent loopt gekneusde voet op bij achtervolging


Nijmegen - In de nacht v-an vrijdag op zaterdag is een politieagent gewond geraakt aan zijn voet bij een korte achtervolging in het centrum.

Een 20-jarige man uit Ter Apel was op rooftocht en had al bij zeker zes auto's ingebroken en/of ruiten ingeslagen. De inbreker werd gezien in de buurt van de Piersonstraat en de politie zette de achtervolging in. Een agent die achter hem aan ging, op een muurtje klom en hiervan afsprong kwam verkeerd terecht en verwondde zijn voet. De agent liep een kneuzing op.

De auto-inbreker heeft de politie wel aan kunnen en houden en hij werd overgebracht naar het ziekenhuis. De politie is op zoek naar getuigen en slachtoffers van de auto-inbraken. Heeft u meer informatie neem dan contact op met de politie in Nijmegen via 0900-8844.

Lokaal nieuws


Landelijk Nieuws