blogname

112
nijmegennieuws.nl

De nieuwsgroep
voor Nederland!
Politie doorzoekt woning na melding vuurwapen


Nijmegen - Zondagmiddag is de politie rond 16:00 gealarmeerd door fietsers die knallen hoorden en een op een vuurwapen gelijkend voorwerp zagen in een woning aan de Sprengenstraat.

Een van de fietsers hoorde iets tegen de spaken tikken en toen zij beide opzij keken zagen ze iemand in de woning met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp en waarschuwde de politie. De politie rukte met meerdere eenheden uit in vol ornaat met kogelwerende vesten. Agenten omsingelde de woning en gingen op onderzoek. Er waren enkele bewoners thuis en de politie onderzocht de woning. Er werd geen wapen aangetroffen. De fiets van een van de jongens die de melding had gedaan werd gecontroleerd, maar ook dit gaf geen reden om verder onderzoek. De omgeving werd rond 16:30 weer vrijgegeven.

Lokaal nieuws


Landelijk Nieuws