blogname

112
nijmegennieuws.nl

De nieuwsgroep
voor Nederland!
Brand in studentenkamer Benno Stokvislaan


Nijmegen - Vanmiddag is omstreeks half 1 brand uitgebroken in een studentenkamer aan de Benno Stokvislaan. De brandweer heeft de brand geblust.

Een bewoonster van een appartementencomplex aan de Niek Engelschmanlaan zag rook vanuit het dakraam van het studentencomplex aan de overkant komen. Hierop alarmeerde zij de hulpdiensten en bewoners van het studentencomplex aan de Benno Stokvislaan. Inmiddels ging daar ook een rookalarm af. Alle aanwezige studenten, enkelen met hun huisdieren, hebben het complex verlaten. De politie hield bewoners en omstanders op veilige afstand.

De brandweer heeft de brand geblust. Vanuit een hoogwerker verrichte de brandweer nog enkele warmtebeeldmetingen. Drie studenten hadden rook ingeademd, maar zeiden geen klachten te hebben. Voor de zekerheid heeft ambulancepersoneel ze nagekeken. Niemand hoefde mee naar het ziekenhuis. In de kamer bleek een elektrische stoel in brand gestaan te hebben. Hoe de brand kon ontstaan, is nog onbekend. De politie heeft contact opgenomen met de bewoner van de kamer.

Bron: Lars Schwachöfer / Nieuws uit Nijmegen

Lokaal nieuws


Landelijk Nieuws