Motorrijder overleden bij eenzijdig ongeval in de Meijhorst

08/10

Foto: Simon Keultjes

08/10

Foto: Simon Keultjes

08/10

Foto: Simon Keultjes

08/10

Foto: Simon Keultjes

08/10

Foto: Simon Keultjes

08/10

Foto: Simon Keultjes

Zaterdag 8 oktober heeft er aan het begin van de middag een eenzijdig ongeval plaatsgevonden in de 11e straat van de Meijhorst. Een motorrijder reed tegen een drempel en knalde vervolgens tegen een lantaarnpaal aldus een getuige. De hulpdiensten zijn massaal ter plaatse gegaan, waaronder de traumahelikopter. De traumahelikopter landde een eindje verder en de trauma-arts werd door de politie naar de plaats van het ongeval vervoerd. Helaas mocht alle hulp niet baten en is de motorrijder ter plaatse overleden.

Update:
De politie heeft de identiteit vastgesteld van het slachtoffer. Het betreft een 45 jarige Nijmegenaar. Wij wensen alle nabestaanden en betrokkenen heel veel sterkte met het grote verlies.