Aanhouding bij uitslaande brand aan de Scholeksterstraat in Nijmegen (update)

30/08

Foto: 112Nieuwsgroep

30/08

Foto: 112Nieuwsgroep

30/08

Foto: 112Nieuwsgroep

30/08

Foto: 112Nieuwsgroep

30/08

Foto: 112Nieuwsgroep

30/08

Foto: 112Nieuwsgroep

30/08

Foto: 112Nieuwsgroep

Nijmegen – De brandweer is even na 15:00 gealarmeerd voor een brand aan de Scholeksterstraat. Er had een explosie plaatsgevonden voor de brand. Bij de brand kwam veel rook vrij en de rookwolken waren in de ruime omgeving te zien. De brand woedde aan de achterzijde, aan de kant van de Voorstadslaan.

Er zijn meerdere woningen ontruimd. Meerdere eenheden van de brandweer zijn aanwezig om het vuur te blussen. Er is een persoon aangehouden door de politie. De politie kon nog geen commentaar geven waarom de man is aangehouden. De geruchten gaan rond dat het een persoon betreft die in de woning aan het werk was. Voor zover bekend is niemand gewond geraakt.

Update:
Inmiddels is het duidelijk dat de aangehouden persoon een bewoner van de woning is. Hij zou verkeren in een verwarde toestand.