Overval op de Groenestraat (update)

23/01

Foto: Waldie Rutten

23/01

Foto: Waldie Rutten

23/01

Foto: Vincent

23/01

Foto: Vincent

23/01

Foto: Waldie Rutten

23/01

Foto: Vincent

23/01

Foto: Waldie Rutten

Nijmegen – De politie is woensdagavond rond 19:00 gealarmeerd voor een overval op de Groenestraat. De politie is met meerdere eenheden aan het zoeken in de omgeving naar de daders.

In de straten rondom wordt met politieauto’s en te voet gezocht naar de daders. De Dakotestraat, Bilderdijkstraat en de Doctor Schaepmanstraat zijn afgezet door agenten. In de Dr Schaeaepmanstraat hebben eenheden zich verzameld rondom een flat. Mogelijk houdt de overvaller dan wel overvallers zich daar schuil.

Update:

De overval heeft plaatsgevonden bij Chinees restaurant Loong Sing aan de Groenestraat. Over slachtoffers en een eventuele buit is nog niets bekend. De politie zou op zoek zijn naar twee mannen in donkere kleding