Bewoner bedreigd en geslagen bij woningoverval Ooij

03/02

Foto: Waldie Rutten

Ooij – Zaterdagavond is een 32-jarige inwoner van Ooij rond 23.30 uur in zijn woning aan de Rietvoornstraat overvallen. Hierbij raakte de man lichtgewond.

Bij de overval waren drie daders betrokken die hem hebben bedreigd en geslagen. De daders zijn er met onbekende buit vandoor gegaan. Na de overval is het slachtoffer naar de buren gegaan die de politie hebben ingeschakeld. Getuigen zouden hebben gezien dat het drietal in een donkerkleurige auto zijn gevlucht. De auto zou een opvallend geluid hebben gemaakt. De politie heeft een zoekactie gehouden maar dat leverde niets op.

De politie roept getuigen op zich te melden. Zowel mensen die getuigen zijn geweest van de overval of mensen die vlak voor en na de overval iets bijzonders hebben gezien. Heeft u meer informatie neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of via Misdaad Anoniem 0800-7000.

KLIK HIER VOOR EERDERE BERICHTGEVING EN FOTO’S