Drankrijder veroorzaakt ongeval op de Energieweg

09/02

Foto: Davy Derksen

09/02

Foto: Davy Derksen

09/02

Foto: Davy Derksen

09/02

Foto: Davy Derksen

09/02

Foto: Davy Derksen

09/02

Foto: Davy Derksen

09/02

Foto: Davy Derksen

09/02

Foto: Davy Derksen

Nijmegen – Zaterdagavond heeft er rond 21:00 een aanrijding plaatsgevonden op de Energieweg. De bestuurder die de aanrijding veroorzaakt had, had gedronken.

De bestuurder viel al op de snelweg op door een medeweggebruiker. De medeweggebruiker is de automobilist gaan volgen en wou hem klem rijden. Op de Energieweg op de rotonde ter hoogte van de ANWB en Weeren Wesseldijk ging het echter mis en botste de beschonken bestuurder van de witte auto tegen andere auto’s aan. Er zijn twee auto’s beschadigd geraakt door zijn actie.

De bestuurder werd onderworpen aan een blaastest en kon mee naar het politiebureau laat de politie ter plaatse weten. Er is niemand gewond geraakt, het bleef enkel bij schade aan de voertuigen. De auto van de beschonken automobilist is in beslag genomen