Bestuurder door rood, rijdt vrouw aan en gaat ervandoor

21/02

Foto: Davy Derksen

21/02

Foto: Davy Derksen

21/02

Foto: Davy Derksen

Nijmegen – Woensdagavond zijn de hulpdiensten om 22:36 gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de Energieweg. Een vrouw op een E-bike was aangereden en de automobilist is hierna ervandoor gegaan.

De vrouw op de E-bike stak de Energieweg over toe de bestuurder door rood reed en de vrouw schepte laat de politie weten. De bestuurder ging vervolgens ervandoor. Ambulancepersoneel heeft de vrouw onderzocht, ze hoefde niet mee naar het ziekenhuis en raakte slechts lichtgewond.

De politie heeft de vrouw thuis gebracht. Haar vriend is ter plaatse gekomen om de E-bike op te halen. De politie is op zoek naar de doorgereden bestuurder, maar over de soort auto kon de politie nog niets zeggen.