Vrouw ligt midden op straat; hulpdiensten gealarmeerd

10/03

Foto: Waldie Rutten

10/03

Foto: Waldie Rutten

10/03

Foto: Waldie Rutten

10/03

Foto: Waldie Rutten

Groesbeek – In de nacht van zaterdag op zondag zijn de hulpdiensten rond 0:30 gealarmeerd voor een vrouw die op de Dorpsstraat lag. Een automobilist had de vrouw zien liggen.

De politie was snel ter plaatse en legde bij de vrouw een isolatiedeken om, zodat ze niet verder zou afkoelen. Na enige tijd begon de vrouw te schreeuwen en overstuur te raken. Ambulancepersoneel hebben de vrouw onderzocht, maar ze hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De vrouw is door de hulpdiensten van straat gehaald en in de politieauto gezet. De politie heeft de vrouw teruggebracht naar de instelling waar ze verblijft en overgedragen aan haar zorgkader. De politie kon verder geen uitspraken doen.