Inbreker mishandelt bewoner nadat hij wordt betrapt [ Foto+Video ]

12/03

Foto: Davy Derksen

12/03

Foto: Davy Derksen

12/03

Foto: Davy Derksen

12/03

Foto: Davy Derksen

Nijmegen – Dinsdagochtend heeft er rond 7:30 een woninginbraak plaatsgevonden in de Groesbeeksedwarsweg. De bewoner betrapte de inbreker.

De bewoners wist de inbreker de woning uit te jagen, maar buiten in de tuin ontstond een worsteling. De inbreker dreigde vervolgens met een pistool, sloeg de bewoner tegen zijn hoofd en ging er vervolgens vandoor. Een buurtbewoner die getuige was had de politie gealarmeerd. Meerdere eenheden kwamen ter plaatse en hebben in de omgeving gezocht naar de inbreker. De inbreker werd niet meer aangetroffen. De politie dit in en rond de woning onderzoek en ook is er een buurtonderzoek gestart.