Man valt van balkon in Nijmegen

02/04

Foto: 112Nieuwsgroep

Nijmegen – Op dinsdagavond zijn de hulpdiensten rond 22.00 uur naar een melding gegaan voor een ongeval in de Horstacker 15e straat. Een man was van het balkon gevallen. Hij viel vanuit een woning vanaf de tweede verdieping.

Ook was er een traumahelikopter ter plaatse en meldde de politie dat het zou gaan om een zwaargewonde man. Het slachtoffer is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

Update 3-4:

Vandaag laat een woordvoerder weten dat de verwondingen van de man meevielen. De man was vanaf het balkon op de tweede verdieping naar een verdieping lager geklommen. Hij verloor zijn grip en viel naar beneden. Hij kwam terecht in een tuin achter de flat. Na controle door ambulancepersoneel en het trauma-team werd de man overgebracht naar het ziekenhuis. De verwondingen vielen uiteindelijk mee.