Auto in brand tijdens het rijden

09/05

Foto Davy Derksen

09/05

Foto Davy Derksen

Nijmegen – Donderdagavond is de brandweer rond 19:00 gealarmeerd voor een autobrand op de van der Brugghenstraat.De brand werd ontdekt toen tijdens het rijden.

De automobilist reed op de Oranjesingel en zag rook onder de motorkap vandaan komen. Hierop is de bestuurder van de Oranjesingel gegaan en heeft het voertuig stilgezet in de van der Brugghenstraat. De bestuurder is bij een fietsenwinkel naar binnen gegaan en heeft een brandblusser gehaald. De bestuurder is gestart met het blussen van de brand en de brandweer werd ondertussen gealarmeerd. De brandweer kwam ter plaatse en de brand was uit. Er heeft nacontrole plaatsgevonden. Een bergingsbedrijf heeft het voertuig afgesleept. De oorzaak van de brand is niet bekend.