Gaslucht in de Lindenholt

20/05

Foto: Jesse van den Hater

20/05

Foto: Jesse van den Hater

20/05

Foto: Jesse van den Hater

20/05

Foto: Jesse van den Hater

Nijmegen – De brandweer is maandagavond om 22:32 gealarmeerd voor een gaslucht in de 15e straat van de Holtgesbroek. Meerdere bewoners roken de lucht en hadden de brandweer gebeld.

De brandweer heeft metingen verricht maar niets kunnen meten. Voor de zekerheid is de brandweer in de omgeving ook aan het controleren, ze gingen uit voorzorg een controle uitvoeren bij de Esso aan de Wijchenseweg. Bij het tankstation is ook geen gas gemeten laat de woordvoerder van de brandweer weten.

Waar de lucht vandaan is gekomen is niet geheel duidelijk. Gezien de metingen niets opleverde is er geen gevaar voor de omwonenden. Mogelijk kan de lucht afkomstig zijn van een eerdere gaslek op deze avond in de Zwanenveld laat de brandweer weten.