Grote brand bij HSF Logistics in Nijmegen

22/05

Foto: Jesse van den Hater

22/05

Foto: Jesse van den Hater

22/05

Foto: Jesse van den Hater

22/05

Foto: Jesse van den Hater

22/05

Foto: Jesse van den Hater

Nijmegen – Woensdagmorgen is er brand uitgebroken in een loods van HSF Logistics aan de Lindenhoutseweg in Nijmegen. De hulpdiensten zijn groots uitgerukt.

De brand werd om 6:50 ontdekt in het magazijn. Medewerkers hebben het pand tijdig kunnen verlaten. De brandweer heeft opgeschaald naar zeer grote brand, zodat er meer eenheden ter plaatse komen. De opschaling heeft vooral te maken met de waterwinning op het industrieterrein. De oorzaak van de brand is nog niet bekend.

De woordvoerder van de brandweer laat weten dat er is ingezet om de rook zoveel mogelijk in het pand te houden wat ook gelukt is. In het bedrijf liggen veel kunststoffen. De brand lijkt te woeden in de buurt van de kantine, het is nog niet bekend of daar de brand ook is begonnen.