Ontploffingsgevaar door omgevallen boom op huis (update)

05/06

Foto: Davy Derksen

05/06

Foto: Davy Derksen

05/06

Foto: Davy Derksen

05/06

Foto: Davy Derksen

05/06

Foto: Davy Derksen

05/06

Foto: Davy Derksen

05/06

Foto: Davy Derksen

05/06

Foto: Davy Derksen

05/06

Foto: Davy Derksen

05/06

Foto: Davy Derksen

Nijmegen – De hulpdiensten zijn dinsdagavond om 22:57 gealarmeerd voor een hulpverlening buiten aan de Winkelsteegseweg. De straat is afgezet vanwege ontploffingsgevaar laat de politie en brandweer weten.

Door de storm is er een boom terecht gekomen op een elektriciteitshuisje verteld de brandweer. Er zou een gasleiding open aan het blazen zijn en tevens is er kans op een waterleidingbreuk. Meerdere woningen zijn ontruimd en bij andere woningen moet men binnen blijven. Iedereen wordt op grote afstand gehouden en de afzetting wordt steeds groter gemaakt. Liander is ter plaatse om het lek te dichten.

Update:
De brandweer meldde eerder dat het ging om een boom die beland was op een elektriciteitshuisje, echter kwam de boom op een huis terecht. Bij daglicht is goed te zien hoeveel ravage de omgevallen boom heeft veroorzaakt.