Auto uitgebrand op parkeerterrein voetbalvereniging SCE

11/06

Foto: Jesse van den Hater

11/06

Foto: Jesse van den Hater

11/06

Foto: Jesse van den Hater

11/06

Foto: Jesse van den Hater

11/06

Foto: Jesse van den Hater

11/06

Foto: Jesse van den Hater

Nijmegen – In de nacht van maandag op dinsdag is de brandweer om 4:27 gealarmeerd voor een voertuigbrand aan de 17e straat van de Meeuwse Acker. De auto stond in brand op het parkeerterrein van voetbalvereniging SCE.

Verschikkende omwonende hebben knallen gehoord, waarna zij poolshoogte gingen nemen. De brand werd ontdekt en de hulpdiensten werden gebeld. De brandweer heeft het voertuig geblust, maar kon niet voorkomen dat het voertuig volledig uitgebrand is. De politie onderzoekt of er sprake is van brandstichting.

Eerder deze nacht ging er ook een auto in vlammen op aan de Hollandiaweg. Klik hier voor het artikel en foto’s