Automobilist gewond na botsing in Hatert

18/06

Foto: Waldie Rutten

18/06

Foto: Waldie Rutten

18/06

Foto: Waldie Rutten

18/06

Foto: Waldie Rutten

18/06

Foto: Waldie Rutten

18/06

Foto: Waldie Rutten

18/06

Foto: Waldie Rutten

Nijmegen – Dinsdagavond zijn de hulpdiensten om 20:13 gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de van Hogendorpstraat met de kruising Kempenaarstraat.

Bij het ongeval waren twee personenauto’s betrokken welke met elkaar in botsing zijn gekomen. Er zijn twee ambulances ter plaatse gekomen. De bestuurder van de Mercedes ie overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuursters van de Ford Ka is gecontroleerd maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Doordat diverse wijkbewoners de straat op gingen ontstond er veel rumoer na het ongeval. Zelfs toen het slachtoffer in de ambulance lag werd de ambulance open getrokken door mogelijk familie van het slachtoffer. Agenten hebben verschillende mensen gevorderd om afstand te nemen en weg te gaan wat uiteindelijk gebeurde. Later kwamen er nog vier personen bij die eveneens onder het lint door gingen en tekeer gingen tegen de politie. Dit liep bijna uit op een aanhouding, maar zover kwam het gelukkig niet.

Beide auto’s raakte behoorlijk beschadigd en zijn afgesleept door een berger.