Samenwerkingsverband 112Nijmegennieuws tijdens de 4Daagse

13/07

Foto: EHBO-winkel

Tijdens de 4Daagse van Nijmegen vind er een mooie samenwerking plaats voor het goede doel de Fieldwork Foundation uit Nijmegen. 112Nijmegennieuws trekt deze week samen op met Klasse.FM, Ikwilopvallen en EHBO-winkel.nl.

Gezamenlijk wordt er deze week aandacht gevraagd voor de stichting Fieldwork Foundation. Ikwilopvallen (ook bekend als IWO) loopt met een enorme groep wandelaars de 4daagse van Nijmegen. Op de rustpunten zijn onder andere cd’s te koop, waarvan de opbrengst gaat naar het goede doel. Klasse.FM staat dagelijks langs de route met hun roadshow en er worden tijdens de gehele 4daagse verschillende interviews afgenomen. 112Nijmegennieuws vindt je samen met EHBO-winkel de hele 4daagse en tijdens de vierdaagsefeesten in en om Nijmegen. Er worden foto’s gemaakt en ook zullen er live uitzendingen zijn op Facebook waarmee aandacht getrokken wordt voor de stichting.

Fieldwork Foundation

Fieldwork Foundation is een stichting die zich niet op één specifieke doelgroep richt. Ze worden geïnformeerd door ‘mensen uit het veld’. Er wordt contact onderhouden met onder andere artsen, doktoren, ambulancebroeders, mensen in de hulpverlening en politieagenten. Wijkagent van het centrum Nijmegen, William Nijland, is zelfs ambassadeur van deze geweldige Nijmeegse stichting.

Op 22 juni j.l. ontving oprichter Robbie Veenendaal een Zilveren Waalbrugspeld voor zijn jarenlange inzet voor Fieldwork Foundation. Hij werd beschreven als “een persoon met een hart van goud, vraagt niets terug voor zijn hulp en dat maakt hem een bijzonder mens”. De stichting is 10 jaar geleden opgericht met het doel verminderen en bestrijden van leed.

Wil jij meer over de Fieldwork Foundation weten ga dan naar de website: https://fielworkfoundation.nl