Dag 3 De dag van Groesbeek; 41.580 wandelaars gefinisht [ Foto+Video ]

4Daagse – Vandaag was het al weer de derde dag van de 4daagse, de dag van Groesbeek. Via de heuvels van de Zevenheuvelenweg gingen de lopers via Berg en Dal weer op weg naar de Wedren in Nijmegen.

Vandaag was een redelijk zware dag voor de lopers en er zijn dan ook 1111 wandelaars die uitgevallen zijn dan niet gestart. Morgen de laatste dag staan er nog 41.580 lopers op de teller die kunnen gaan om die finish te behalen. De laatste dag gaat via Overasselt richting Beers, Cuijk om vervolgens via de speciale pontonbrug over te steken naar Mook, Malden en vervolgens Nijmegen. De 50 maakt tussentijds nog een extra lus. Alle lopers worden binnengehaald op de Via Gladiola. Je vindt Klasse.FM direct aan het begin en zij maken er één groot feest van.

Morgen zullen wij ook live uitzendingen gaan verzorgen via Facebook van 112Nijmegennieuws. Klik hier om te volgen.

Vandaag waren wij ook live tijdens de 4daagse met wat korte interviews tijdens het lopenen is terug te kijken via:

Klik hier om de beelden in Berg en Dal terug te zien
Klik hier voor de beelden in Nijmegen bij Van ’t Santstraat

De 4Daagse week zetten wij ons in met 112Nijmegennieuws, 112Nieuwsgroep, Ikwilopvallen.nl, KLasse.FM en EHBO-winkel.nl om zoveel mogelijk aandacht te trekken voor de stichting Fieldworkfoundation. Deze stichting kan alle hulp goed gebruiken. Wil jij meer weten over deze stichting of heb jij een donatie over voor al hun goede werk, klik dan hier om naar de website van Fieldwork te gaan.

Foto’s 112Nieuwsgroep / Davy Derksen / Nico van Hoorn