Rectificatie: Gevonden lichaam Nijmegen niet van Festim Lato

21/07

Foto: Davy Derksen

Nijmegen – Zondagavond maakt de politie bekend dat het lichaam dat gevonden werd aan de Nieuwe Ubbergseweg mogelijk van een pool is. In de media circuleert sinds zondagmiddag dat het de Albanese politicus Festim Lato betrof.

De Albanese media en ook Omroep Gelderland meldde dat zij bronnen hadden die dichtbij stonden en verklaarde dat de vondst in Nijmegen ging om Festim Lato. Inmiddels is bekend dat de vondst niet gaat om Festim Lato. Festim Lato is echter wel overleden. Hij werd vrijdagmiddag al gevonden in het Amsterdam-Rijnkanaal bij Nigtevecht meldt Omroep Gelderland op hun website.

De politie is nog drukdoende met het onderzoek. De PD-unit is inmiddels weg, maar het plaats delict blijft gehandhaafd. Er dient nog meer onderzoek plaats te vinden om bevestiging te krijgen.

Eerdere berichtgeving:

Vermoorde man lijkt slachtoffer van afrekening

Lichaam gevonden aan de Nieuwe Ubbergseweg