Roemeense BMW bestuurder gaat ervandoor na ongeluk

21/07

Foto: Waldie Rutten

21/07

Foto: Waldie Rutten

21/07

Foto: Waldie Rutten

21/07

Foto: Waldie Rutten

Berg en Dal – Zondagmiddag heeft er ongeval plaatsgevonden tussen twee auto’s op de Oude Kleefsebaan. Na het ongeval ging de bestuurder van de BMW ervandoor.

De BMW probeerde met hoge snelheid een auto in te halen, maar botste hierdoor tegen de Mercedes. De Mercedes wilde op dat moment afslaan. De Mercedes raakte door de klap van de weg en kwam in de berm terecht. De bestuurder van de BMW , afkomstig uit Roemenië, ging er na het ongeval vandoor. Zijn bijrijder liet hij gewond achter en ook zat er nog een kind achter in de auto. Of het kind gewond is geraakt is niet bekend. De politie kon later de bestuurder wel aanhouden en is overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft de zaak in onderzoek.