Auto belandt op zijn kop op de St. Agnetenweg

23/07

Foto: Jesse van den Hater

23/07

Foto: Jesse van den Hater

23/07

Foto: Jesse van den Hater

23/07

Foto: Jesse van den Hater

Nijmegen – De hulpdiensten zijn dinsdagochtend om 10:30 gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de St. Agnetenweg met de kruising Ijpenbroekweg. Het ging om een eenzijdig ongeval.

Een gealarmeerde traumahelikopter is tussentijds gecanceld. De bestuurster is van de weg geraakt en vol tegen een verkeerslicht gebotst, waarna ze met de auto op de kop terecht is gekomen meldt de politie. De vrouw kon zelf uit het voertuig komen. De weg in de richting van het industrieterrein is tijdelijk afgesloten. Ambulancepersoneel hebben de vrouw gecontroleerd en zij wordt overgebracht naar het ziekenhuis. Over de aard van de verwondingen is (nog) niets bekend.

Een berger komt ter plaatse om het voertuig af te slepen