Man zwaargewond na val van brug

25/07

Foto: Waldie Rutten

25/07

Foto: Waldie Rutten

25/07

Foto: Waldie Rutten

Nijmegen – Donderdagochtend is een man zwaar gewond geraakt na een val van de brug op de Campusbaan. Het incident gebeurde rond 6:30.

Enkele fietsers zagen de man vallen en alarmeerde direct de hulpdiensten. Hulpdiensten rukte groots uit, waaronder de traumahelikopter. De man raakte ernstig gewond en is onder begeleiding van een trauma-arts per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De forensische opsporing is ter plaatse gekomen om onderzoek te doen.

Hoe dat de man naar beneden gevallen is, wordt onderzocht. Een misdrijf wordt net uitgesloten. De politie is op zoek naar getuigen. Heeft u iets gezien rond 6:30 op de Campusbaan neem dan contact op met de politie via 0900-8844.