Man onder invloed op snorscooter gaat onderuit in Malden

22/08

Foto: Davy Derksen

22/08

Foto: Waldie Rutten

22/08

Foto: Davy Derksen

22/08

Foto: Davy Derksen

22/08

Foto: Davy Derksen

22/08

Foto: Waldie Rutten

Malden – De hulpdiensten zijn donderdagavond gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de Grootveldschelaan. Politie, ambulances en een traumahelikopter werden gealarmeerd.

De traumahelikopter is tussentijds geannuleerd. Het gaat om een eenzijdig ongeval. De bestuurder van een snorscooter is onderuit gegaan op de rotonde Rijksweg/Grootveldschelaan. De man was onder invloed van alcohol. Ambulancepersoneel hebben de man onderzocht. Hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis, wel kreeg de man een rit naar het politiebureau. De man is aangehouden. Op het politiebureau zal bekeken worden hoeveel alcohol de man in het lichaam heeft.