Man op onverzekerde bromfiets botst op shovel

07/09

Foto: Waldie Rutten

07/09

Foto: Waldie Rutten

07/09

Foto: Waldie Rutten

07/09

Foto: Waldie Rutten

Malden – De hulpdiensten zijn zaterdagmiddag rond 14:00 gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de Hoge Brug. Een bestuurder op een bromfiets wilde een shovel inhalen maar dat ging verkeerd met de botsing tot gevolg.

De bestuurder is hierbij ten val gekomen en liep letsel op aan zijn arm. Gezien een ambulance lang duurde is de man meegenomen met de Rapid Responder naar het ziekenhuis. De bromfiets was niet verzekerd en ook zat hier een verzekeringsplaatje op van een snorfiets meldt de politie ter plaatse. De brommer stond niet als gestolen geregistreerd. Een politiebusje zou de bromfiets ophalen en overbrengen naar het politiebureau De politie onderzoekt de zaak verder.