Fietsster overleden door aanrijding in Beek (update)

08/09

Foto: Waldie Rutten

08/09

Foto: Waldie Rutten

08/09

Foto: Waldie Rutten

08/09

Foto: Waldie Rutten

08/09

Foto: Waldie Rutten

08/09

Foto: Waldie Rutten

08/09

Foto: Waldie Rutten

Beek – Zondagmiddag is er rond 16:00 een fietser aangereden op de Rijksweg in Beek-Ubbergen. De fietsster heeft het ongeval niet overleefd.

Een echtpaar uit Groesbeek stak de Rijksweg over. De man wist op tijd de overkant te bereiken, de vrouw helaas niet en werd geschept door de auto. De vrouw is ter plaatse aan haar verwondingen overleden. De VOA (Verkeers Ongevallen Analysedienst) van de politie is ter plaatse en doet onderzoek. De Rijksweg is in beide richtingen afgesloten. De burgemeester van Berg en Dal is ook ter plaatse gekomen naar de incident locatie.