Politie zoekt getuigen autobrand Tolhuis

10/09

Foto: Waldie Rutten

10/09

Foto: Waldie Rutten

10/09

Foto: Waldie Rutten

10/09

Foto: Waldie Rutten

Nijmegen – De politie is op zoek- naar getuigen van de autobrand in Tolhuis afgelopen nacht. De auto die in brand werd gestoken is gestolen in de omgeving van Nijmegen blijkt uit eerste onderzoek.

De auto is mogelijk gebruikt bij het plegen van een strafbaar feit. Door de autobrand afgelopen nacht waren er 3 andere voertuigen die ook in brand gingen. Eerder werd al duidelijk dat er beelden zijn van de dader. Een tweede persoon staat ook op camera, het is niet helemaal duidelijk of beiden betrokken bij de brandstichting. Op de beelden, welke niet open zijn gemaakt, is te zien dat een persoon er ruim de tijd voor neemt en een jerrycan bij zich heeft. Paar minuten erna is er een vuurzee waar te nemen.

Ondanks dat er videobeelden zijn en het onderzoek in volle gang is wilt de politie nog in contact komen met getuigen waar ze nog niet mee hebben gesproken. Heeft u iets gezien of andere informatie en dit nog niet gedeeld met de politie neem dan contact op via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Klik hier voor eerdere berichtgeving en foto’s van de autobranden in Tolhuis