Gewonden bij ernstig ongeval Nijmeegsebaan

02/10

Foto: Waldie Rutten

02/10

Foto: Waldie Rutten

02/10

Foto: Waldie Rutten

Groesbeek – De hulpdiensten zijn woensdagavond massaal gealarmeerd voor een ongeval op de Nijmeegsebaan. Politie, brandweer, ambulances en een traumahelikopter zijn gealarmeerd.

Het ongeval gebeurde ter hoogte van Werkenrode, een instelling van Pluryn. Een auto draaide de Nijmeegsebaan op en zag hierbij een motorrijder over het hoofd. De motorrijder is in de flank geraakt. De motorrijder en de automobilist zijn bij het ongeval gewond geraakt. Beide bestuurders zijn overgebracht naar het ziekenhuis. De motorrijder liep ernstige verwondingen op, de bestuurder van de auto lichte verwondingen maar moest wel behandeld worden. Eerder sprak de politie ter plaatse nog dat beide met spoed overgebracht waren naar het ziekenhuis. De traumahelikopter heeft een trauma-arts afgezet en is doorgevlogen naar het Radboud ziekenhuis. De weg is een geruime tijd afgesloten geweest vanwege onderzoek.