Ravage aangericht door dolle bestuurder bij wijkcentrum Hatert

06/10

Foto: Waldie Rutten

06/10

Foto: Waldie Rutten

06/10

Foto: Waldie Rutten

06/10

Foto: Waldie Rutten

Nijmegen – Zondagochtend heeft een automobilist een lantaarnpaal omver gereden en is hij tegen de gevel van wijkcentrum Hatert aan de Couwenbergstraat gereden.

De automobilist had ruzie met een aantal andere gehad en reed rond op het parkeerplaats van het wijkcentrum. De man zou als een dolle over het parkeerterrein hebben gereden melden getuigen. Door het rijgedrag reed de man tegen de lantaarnpaal en botste tegen de gevel. Buurtbewoners die het zagen gebeuren belden 112. De brandweer is ter plaatse gekomen en heeft de gevel gecontroleerd.

De auto liep forse schade op, maar ondanks dat ging de bestuurder ervandoor. Brokstukken lagen verspreid over de parkeerplaats. De parkeerplaats is enige tijd afgezet vanwege onderzoek. De politie heeft totaal drie personen aangehouden voor betrokkenheid bij het incident. Waardoor er ruzie was ontstaan is niet bekend. De politie heeft de zaak in onderzoek.