Zeer grote politie actie in Nijmeegse wijk Hatert (update)

08/11

Foto: Davy Derksen

08/11

Foto: Davy Derksen

08/11

Foto: Davy Derksen

08/11

Foto: Davy Derksen

08/11

Foto: Davy Derksen

08/11

Foto: Davy Derksen

08/11

Foto: Davy Derksen

Nijmegen – In de nacht van donderdag op vrijdag heeft er in de Nijmeegse wijk Hatert een grote politie actie plaatsgevonden. De actie begon rond 1:00.

De politie was massaal aanwezig met onder andere speurhonden en ook de politiehelikopter vloog boven de wijk. Ook zou er een arrestatieteam aanwezig zijn geweest melden omstanders, maar dat is niet bevestigd. De Vossendijk was helemaal afgezet en het gebied werd uitgekamd. De politieactie duurde ruim vier uur. Agenten hebben getuigenverklaringen afgenomen.

Wat er aan de hand was kon de politie afgelopen nacht niet zeggen. Ook de persvoorlichter kon vanmorgen om 9:30 nog niets vertellen wat er zich heeft afgespeeld. Mogelijk geeft de politie daar later op de dag duidelijkheid over.

Update 10:05
Bij de politie was een melding binnen gekomen dat er een jonge vrouw in moeilijke zou verkeren meldt de persvoorlichter van de politie. Bekenden van de vrouw hebben de politie gebeld. De politie is op zoek gegaan naar de vrouw, omdat de zorgen ernstig waren. De vrouw is niet aangetroffen en vandaag gaat de politie verder met het onderzoek.

In verband met de privacy van de vrouw kan de politie verder geen mededelingen doen.