Weg naar spoedeisende hulp Radboud weer open (update)

28/11

Foto: Lars Schwachöfer / Nieuws uit Nijmegen

28/11

Foto: Lars Schwachöfer / Nieuws uit Nijmegen

28/11

Foto: Lars Schwachöfer / Nieuws uit Nijmegen

28/11

Foto: Lars Schwachöfer / Nieuws uit Nijmegen

28/11

Foto: Lars Schwachöfer / Nieuws uit Nijmegen

28/11

Foto: Lars Schwachöfer / Nieuws uit Nijmegen

28/11

Foto: Lars Schwachöfer / Nieuws uit Nijmegen

28/11

Foto: Lars Schwachöfer / Nieuws uit Nijmegen

28/11

Foto: Lars Schwachöfer / Nieuws uit Nijmegen

28/11

Foto: Lars Schwachöfer / Nieuws uit Nijmegen

28/11

Foto: Lars Schwachöfer / Nieuws uit Nijmegen

28/11

Foto: Lars Schwachöfer / Nieuws uit Nijmegen

28/11

Foto: Lars Schwachöfer / Nieuws uit Nijmegen

Nijmegen – Hulpdiensten zijn donderdagmiddag gealarmeerd voor een incident bij het Radboud Ziekenhuis. De weg naar de Spoedeisende hulp is afgesloten. Via een andere toegang kon men de spoedeisende hulp bereiken.

De omgeving is afgezet en hulpdiensten zijn groots aanwezig. Wat er zich precies afspeelt is nog niet duidelijk.

Update 13:58:
Het lint en dranghekken zijn weggehaald en de weg is vrij gegeven. De SEH is weer bereikbaar via de toegangsweg. Op dit moment is er nog geen informatie beschikbaar wat er zich heeft afgespeeld. De woordvoering komt later met meer informatie

Update 14:14:

De politie in Limburg meldt dat er een zwaargewonde man binnengebracht is bij het Radboud UMC. De man zou naar amfetamine geroken hebben meldt de politie. De man zou betrokken zijn geweest bij een explosie in een drugslab in Weert. De Radboud is weer open.

De gewonde is met een busje gebracht naar het Radboud ziekenhuis. In het busje welke stond geparkeerd voor de deur van de spoedeisende hulp zaten gasflessen en een onbekend vat. De brandweer heeft meerdere metingen verricht, er werden geen gevaarlijke stoffen gemeten. Een berger heeft het busje afgesleept.

Klik hier voor meer informatie over de explosie en het drugslab in Weert

Later meer….