Dode bij sloopwerkzaamheden voormalige elektriciteitscentrale

Nijmegen – Donderdagavond rond 19:00 is er een dode gevallen bij sloopwerkzaamheden aan de voormalige elektriciteitscentrale op het ENGIE-terrein. Het gaat om een 52-jarige man uit Rotterdam welke werkzaam is bij het slopersbedrijf Schotte meldt de Gelderlander.

De man is tijdens werkzaamheden van zo een 5 meter hoogte naar beneden gevallen. De hulpdiensten rukte massaal uit waaronder een traumateam maar alle hulp mocht niet baten. De sloopwerkzaamheden zijn direct gestopt en de plaats is afgezet vanwege onderzoek naar het ongeval. Vandaag startten inspecteurs van Sociale Zaken en Werkgelegenheid direct met een onderzoek meldt de Gelderlander op hun website. Ook het energiebedrijf ENGIE zelf zou een inter onderzoek gaan uitvoeren.

Voor zijn collega’s en medewerkers van ENGIE is slachtofferhulp geregeld. Wanneer de sloopwerkzaamheden hervat zullen worden is niet bekend.