Verdachten drugslab Weert komen uit Groesbeek en Nijmegen

29/11

Foto: Lars Schwachöfer / Nieuws uit Nijmegen

Nijmegen – Van de mannen die donderdagmiddag zijn aangehouden na een explosie in een drugslab in Weert komen er twee uit Groesbeek en 1 uit Nijmegen.

Uit Groesbeek komen een 49 en 52-jarige man en uit Nijmegen een 40-jarige man. Ook de bewoner van het pand werd aangehouden en hiermee staat de teller op vier aanhoudingen. Allen worden verdacht van betrokkenheid bij het drugslab.

Nadat donderdagochtend de explosie had plaatsgevonden in Weert zijn de Groesbekers en de Nijmegenaar naar het Radboud ziekenhuis in Nijmegen gereden inzake dat men gewond was. Een 52-jarige ligt momenteel nog in het ziekenhuis. Doordat men met een busje met vaten kwam en deze geparkeerd had voor de ingang van de spoedeisende hulp is de straat en omgeving van het busje afgesloten voor onderzoek. Na enige tijd werd dit weer vrijgegeven.

Lees ook onderstaand voor meer informatie over de afsluiting en de explosie in Weert

Weg naar Spoedeisende hulp Radboud weer open

Klik hier voor meer informatie over de explosie en het drugslab in Weert