Bewoner blust brandje in woning en voorkomt erger

14/01

Foto: Jesse van den Hater

14/01

Foto: Jesse van den Hater

14/01

Foto: Jesse van den Hater

14/01

Foto: Jesse van den Hater

14/01

Foto: Jesse van den Hater

14/01

Foto: Jesse van den Hater

Nijmegen – In de nacht van maandag op dinsdag is de brandweer om 0:53 gealarmeerd voor een woningbrand aan de 15e straat van de Tolhuis. Doordat de bewoner snel en adequaat handelde is erger voorkomen worden.

In de woning woedde een kleine brand. De bewoner heeft zelf een blusactie gedaan welke geslaagd was waardoor erger is voorkomen. Toen de brandweer aan kwam hebben zij controle uitgevoerd en de woning geventileerd. De bewoner is door ambulancemedewerkers gecontroleerd in verband met inademen van rook, de bewoner hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Wat er precies in brand heeft gestaan kon de woordvoerder van de Veiligheidsregio niet vertellen.