Auto komt terecht in fontein Takenhofplein

19/01

Foto: politie

19/01

Foto: politie

Nijmegen – In de nacht van zaterdag op zondag heeft er rond 3:00 een ongeval plaatsgevonden op het Takenhofplein. Een auto belandde in de fontein.

De bestuurster belandde in de fontein en probeerde eruit te rijden. Door de hoge rand kwam ze er niet uit en kon niet anders dan rondjes rijden. Toen agenten ter plaatse kwamen was de vrouw al uit haar auto. De vrouw werd onderworpen aan een blaastest, ze bleek onder invloed te zijn. Ze is overgebracht naar het politiebureau voor een ademanalyse. Op het bureau blies de vrouw twee keer de toegestane hoeveelheid alcohol. Ze krijgt een proces verbaal voor het rijden onder invloed.

Een berger is ter plaats gekomen en heeft het voertuig uit de fontein getrokken en afgesleept.