Rijlesinstructeur uit auto bevrijd bij ongeval en overgebracht naar ziekenhuis

23/01

Foto: Davy Derksen

23/01

Foto: Davy Derksen

23/01

Foto: Davy Derksen

23/01

Foto: Davy Derksen

Overasselt – Donderdagavond heeft er rond 18:30 een ongeval plaatsgevonden op de Hessebergseweg in Overasselt. Twee auto’s botsten op elkaar, een van hen was een lesauto.

Bij het ongeval raakte de rijlesinstructeur bekneld in het voertuig. De rijlesinstructeur zat alleen in de auto en is bevrijd door de brandweer. De instructeur is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Eerdere meldingen ging men er van uit dat er drie personen bekneld zaten, maar de andere twee personen konden zelf uit het voertuig komen. De twee personen uit de personenauto zijn gecontroleerd door ambulancepersoneel, maar zij hoefde niet mee naar het ziekenhuis.