Politie gealarmeerd voor man met vuurwapen

20/02

Foto: OVD Politie

Nijmegen – De politie heeft donderdagmiddag een 52-jarige man aangehouden in Nijmegen-Oost. De man droeg een nepwapen bij zich.

Bij de politie kwamen meerdere meldingen binnen over een man met een vuurwapen. Getuigen hadden gezien dat de man een pistool uit zijn jas haalde en in zijn broeksband stak. Meerdere eenheden gingen ter plaatse op de gemelde locatie waar de man werd gezien. De man werd aangetroffen en kon zonder problemen worden aangehouden. Na de aanhouding bleek het te gaan om een nepwapen.

De 52-jarige man is overgebracht naar het politiebureau waar hij is verhoord. Het is niet duidelijk wat zijn bedoelingen waren met het nepwapen. De politie komt graag in contact met mensen die iets gezien hebben. Heeft u iets gezien of andere informatie neem dan contact op met de politie via 0900-8844.