Politie onderzoekt beroving Graafseweg

05/03

Lars Schwachöfer / Nieuws uit Nijmegen

05/03

Lars Schwachöfer / Nieuws uit Nijmegen

Nijmegen – Vanmiddag vond omstreeks drie uur een beroving plaats aan de Graafseweg. De politie heeft een verdachte aangehouden.

Omstreeks drie uur trad een man een pand aan de Graafseweg binnen. Onder bedreiging van een mes moesten de aanwezigen geld afstaan aan de man. Hij ging er vervolgens vandoor. Niemand raakte gewond. Meerdere eenheden van de politie rukten uit naar de melding.

In de omgeving werd gezocht naar de verdachte. Hierbij werd ook een politiehond ingezet. De politie laat weten dat de verdachte is aangehouden. Agenten spraken met de slachtoffers en getuigen en namen verklaringen op. De verdachte is ingesloten voor verhoor. De recherche onderzoekt de zaak.

Tekst: Lars Schwachöfer / Nieuws uit Nijmegen