Geen gewonden bij botsing op Industrieplein

06/03

Lars Schwachöfer / Nieuws uit Nijmegen

06/03

Lars Schwachöfer / Nieuws uit Nijmegen

06/03

Lars Schwachöfer / Nieuws uit Nijmegen

06/03

Lars Schwachöfer / Nieuws uit Nijmegen

06/03

Lars Schwachöfer / Nieuws uit Nijmegen

06/03

Lars Schwachöfer / Nieuws uit Nijmegen

06/03

Lars Schwachöfer / Nieuws uit Nijmegen

Nijmegen- Vanavond vond omstreeks negen uur een botsing plaats op het Industrieplein. Twee auto’s raakten fors beschadigd.

 

Een bestuurder van een auto reed vanaf de Industrieweg het Industrieplein op en wisselde van rijbaan. Daarbij botste hij tegen een auto op de Energieweg. Beide auto’s raakten fors beschadigd. Ambulancepersoneel controleerde de inzittenden van beide voertuigen. Niemand raakte gewond.

Verkeer richting Weurt werd door de politie omgeleid via de Verlengde Energieweg. Een agent probeerde de voertuigen van de rijbaan te duwen om de weg vrij te maken voor verkeer, maar een van de voertuigen was onbestuurbaar. Een berger sleepte beiden voertuigen weg. Even voor tien uur werd de rijbaan weer vrijgegeven voor verkeer.

Tekst: Lars Schwachöfer / Nieuws uit Nijmegen